Popstar’daki Karacabeyli SMS bekliyor!

İslam Arslan Popstar Alaturka’da Finale kaldı!
Popstar’daki Karacabeyli SMS bekliyor!
*Star TV’de yayınlanan Popstar Alaturka’da ilk defa bir Karacabeyli yarıştı. Karacabey İslam Arslan’la sesini 16 Eylül Pazar günü tüm Türkiye’ye duyurdu.
Karacabey Saadet Mahallesi’nden ünlü müzisyen İslam Arslan, Türkiye’yi sarsan, ilk ve en büyük yetenek yarışmasının yarı final elemelerinde oldukça başarılı bir performans göstererek finale kalma başarısı gösterdi.
Geçtiğimiz Pazar akşamı Star Televizyonu’ndaki Popstar Alaturka programına yedek yarışmacı olarak katılan Karacabey Saadet Mahallesinden İslam Arslan jüri üyeleri Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Armağan Çağlayan ve Osman Tan’ın karşısına çıktı. Jüri Üyelerin’den 38 puan almayı başaran İslam Arslan seyircilerin oylarının %52’sini alarak asil yarışmacılar arasına katılma başarısı gösterdi.
”Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere” şarkısını söyleyerek etkileyici bir performansla Bülent Ersoy’un “Buğulu bir sesi var. Sesi biraz Fatih Kısaparmak’a benziyor” sözüyle desteğini alan Arslan, Popstar Alaturka’da 14 kişilik final gurubuna adını yazdırdı.
Müziğe 20 yılını veren İslam Arslan’ın, 2500’u aşkın yayınlanmamış bestesi bulunuyor. Evli ve bir çocuk babası olan Arslan 23 Eylül Pazar akşamı StarTV ekranlarında canlı yayınlanacak yarışmada Tüm Bursalı hemşerilerinin desteğini beklediğini belirtti. Arslan, “Hemşehrilerimin desteğiyle yarışmada birinci olmak için çalışacağım. Popstar Alaturka’da ilk kez Karacabeyli biri yarışacak. Yarışmacı numaram 115. Bana destek olmak için Cep telefonlarından 115 yazarak 3004’e kısa mesaj gönderilmesi gerekiyor. Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Bursalıların oylarını bekliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.