Popstar Alaturka birincisi Karacabey’den

Saadet Mahallesi’nden İslam Arslan Karacabeylileri sevindirdi.
Popstar Alaturka birincisi Karacabey’den
*Karacabey’li ses sanatçısı İslam Arslan bir ilke imza atarak Postar Alaturka’da birinci oldu.
*Saadet Mahalleli Arslan, seslendirdiği Neşet Ertaş’a ait Yazımı Kışa Çevirdin (Leylam) adlı türküde gösterdiği üst düzey performansla oldukça yüksek oylar alarak, açık farkla gecenin birincisi oldu.
*Kazandığı birincilikten sonra Belediye Başkanı’nı ziyaret eden Sanatçı İslam Arslan’a, Ergün Koç tam destek sözü verdi. Karacabey Arslan’ın dev afişleriyle donatılacak ve SMS’le destek kampanyası başlatılacak.
Star Tv’de yayınlanmakta olan ve izleyici rekorları kıran Popstar Alaturka yarışmasına önceki akşam Karacabey’li İslam Arslan damgasını vurdu.
Karacabey Saadet Mahallesi’nden bağlama ve ses sanatçısı Arslan, Neşet Ertaş’a ait “Yazımı Kışa Çevirdin (Leylam)” isimli parçayı seslendirirken son derece başarılı bir performans sergiledi.
İçten ve duygulu sesiyle jüri üyelerini oldukça etkileyen Arslan, yarışma jürisinden 40 üzerinden toplam 39 oy alma başarısı gösterdi.
Jüride yer alan yapımcı Armağan Çağlayan, “İçten ve dokunaklı söyledin. Şarkının duygusunu hepimize hissettirmeyi başardın” sözleriyle üstün performansından dolayı İslam Arslan’a 10 tam puan verdi. Çağlayan’dan sonra söz alan Sanatçı Bülent Ersoy da “Çok güzeldi” diyerek 10 tam puan verdi. Daha sonra söz alan Orhan Gencebay, İslam Arslan’a 10 tam puan verdi. Gencebay, “Söylenmesi çok güç bir parça.
İslam bunu başarıyla gerçekleştirdi. Söylediği türküyle İç Anadolu yöresinin havasını ve ruhunu oldukça başarılı olarak bize ve seyirciye aktarmayı başardı. Ayrıca bunu yaparken de kendinden ezgi ve nağmeler kattı” şeklinde övgü dolu sözler söyledi. Son olarak söz alan jüri üyesi Ebru Gündeş de çok etkilendiğini ve beğendiğini söyleyerek 9 puan verdi.
Önceki haftadan da 38 puanı olan İslam Arslan ulaştığı toplam 77 oy ve SMS’lerden aldığı % 15 oy oranıyla haftanın birincisi olmayı başardı.
Dün sabah Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret ederek teşekkürlerini ileten İslam Arslan’a Karacabey Belediyesi’nden tam destek sözü geldi. Arslan’ı başarısından dolayı tebrik eden Ergün Koç, ilçeyi dev afişlerle donatacaklarını ve SMS’le destek kampanyası başlatacaklarını söyledi. Koç, ayrıca pazar akşamları Cumhuriyet Alanı’nda sinevizyon gösterisiyle yarışmanın canlı olarak izleneceğini ve İstanbul Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki (BKM) yarışmaya Karacabey’den ücretsiz otobüsler kaldırılacağını belirtti.
Karacabey Saadet mahallesi’nde yaşayan bağlama ve ses sanatçısı İslam Arslan’ın 2500’e yakın yayınlanmamış eseri bulunuyor. 35 yaşında olan Arslan evli ve 1 çocuk babası. Arslan’ın eşi diyaliz hastası ve haftada üç gün diyaliz makinesine bağlanıyor.
Yarışmadan sonra Meltem’i de ziyaret eden İslam Arslan desteklerinden dolayı tüm Karacabey’lilere teşekkür etti ve SMS desteğinin sürdürülmesini istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.