Özel İdare’de rüşvet depremi

Bursa’da jandarma tarafından dün sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan İl Özel İdaresi Gelir Müdürü ile iş adamı tutuklandı.
İdarece gerçekleştirilen ruhsat, para cezası gibi işlemlerde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Bursa İl Özel İdaresi Gelir Müdürü F.A, Genel Sekreter Yardımcısı A.Y, Şef S.B, mühendisler Y.P. ve M.A.K, sigorta acentesi ve bir akaryakıt istasyonunun sahibi H.A. ile İstanbul’da gözaltına alınan iş adamı R.A, adliyede cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Zanlılardan F.A. ve iş adamı R.A tutuk-lanırken, 3’ü kadın 5 zanlının adli kontrol altın-da tutulmaları kaydıyla serbest bırakıldı.
Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucunda İl Özel İdaresi Gelir Müdürü F.A. ile bazı kişileri yaklaşık bir yıl önce yakın takibe almış, teknik ve görüntülü takip sonucunda elde edilen deliller ışığında dün sabaha karşı Bursa ve İstanbul’da bazı adreslere operasyon düzenlenmişti.
Operasyonda, İl Özel İdaresi Gelir Müdürü F.A’nın da aralarında bulunduğu 4’ü kadın 6 kişi Bursa’da, iş adamı R.A. ise İstanbul’da gözaltına alınmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.