ÖSS birincisi de Uğur’dan

ÖSS birincisi de Uğur’dan
Karacabey Uğur Dershanesi öğrencisi Gökhan Cingil dün açıklanan sınav sonuçlarının ardından, ÖSS SAY-1’den 291.707 ve ÖSS SAY-2’den 281.358 puan alarak İlçe birincisi oldu.
Karacabey Anadolu Lisesi öğrencisi Gökhan Cingil Y-ÖSS SAY-1’den 371.707 ve Y-ÖSS SAY-2’den 361.358 puan alarak Türkiye’nin en iyi Üniversitelerinin kapısını araladı. Cingil, ÖSS sınavına katılan 1 milyon 640 bin öğrencinin içinde 2396. sırada yer aldı. Başarısında ailesinin ve Uğur Dershanesi’nin önemli pay sahibi olduğunu belirten Cingil, “Okulumu birinci olarak bitirdim. Ailem ve öğretmenlerim başaracağıma inanıyordu. Beni sürekli motive ettiler. Başarımda önemli bir yere sahip olan Uğur Dershanelerine ve öğretmenlerime minnettarım. Mutluluğumu ailem, arkadaşlarım ve öğretmenlerimle doyasıya paylaşıyorum. Hedefim ilk önce mühendislik fakülteleri olacak. İstanbul’daki üniversiteleri kazandım gözüyle bakıyorum. Düzenli çalıştım, kazandım. Uğur’un da uğuruna inandım” dedi.
Karacabey’de OKS’den sonra bir birinci daha çıkarttıklarını belirten Uğur Dershaneleri Kurucusu Mehmet Yıldız, “ Kişiye özel eğitim anlayışımızın meyvelerini alıyoruz. Gökhan Cingil’in ÖSS ilçe birinciliği bizi tekrar gururlandırdı. OKS ve ÖSS’deki ilçe birincileri dershanemizden çıktı. Bu rastlantı değil, eğitim anlayışımızın ve kalitemizin tescilidir. ÖSS yerleştirmelerinde tüm öğrencileri bekliyoruz. Doğru tercihleri beraber yaparak geleceğin Türkiye’sine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.