Oruç başına vurunca balık için kavga etti

Oruç başına vurunca balık için kavga etti
*Karacabeyli balık sever Bandırma’daki balık fiyatlarını pahalı bulunca, kavgaya tutuştu ve ruhsatsız silahını çekerek ortalığı karıştırdı.
*Karacabeyli A.İ.Ç. oruç başa vurunca, pahalı gelen balık fiyatları nedeniyle tartışma çıkardı. Sekiz adet lüferi 20 YTL’ye almaya kalkan balık sever vatandaş, isteği reddedilince karşılıklı tartışma giderek büyüdü. Küfürleşme başlayınca bu kez belindeki ruhsatsız silahını çekti. Vatandaşların araya girmesiyle silahını da kaptıran balık sever, soluğu polis karakolunda aldı.
Karacabeyli balık sever A.İ.Ç., Bandırma’daki balık fiyatlarını pahalı bulunca, balıkçılara küfredip silah çekince, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi.
Önceki gün saat 16.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde seyyar balıkçıların bulunduğu bölgede meydana geldi. İddiaya göre, balıkçıların yanına arabasıyla yanaşarak lüferlerin fiyatını soran ve Karacabeyli A.İ.Ç isimli şahıs, balıkları pahalı bularak yarı fiyat önererek, pazarlık yapmak istedi. İddiaya göre sekiz adet lüfer balığını 20 YTL’ye almak isteyen A.İ.Ç’ye balıkçılar, bu fiyata olamayacağını söyledi. Balıkçıların pazarlığı kabul etmemesi üzerine sinirlenen A.İ.Ç.’de balıkçılara küfretti. Balıkçıların kendisini uyarmasıyla arabadan aşağı inen ve belindeki ruhsatsız silahını çekmek isteyen şahıs, araya giren diğer balıkçılara elindeki silahı da kaptırdı.
Balıkçıların, olay yerine 50 metre uzaklıkta olan polis ekiplerine teslim ettikleri şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Çıkan arbedede bir balıkçı ise kolundan hafif şekilde yaralandı.
Oruçlu olduğu da öğrenilen ve bu nedenle kavgayı çıkarttığı sanılan şahsın adliyeye sevk edilmesi için gerekli işlemler yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.