Ortada savaş yok, bu neyin barışı?

Karacabey Büyük Birlik Partisi Başkan Yardımcısı Bülent Turan, barış sürecine yönelik sert açıklamalarda bulundu.
Turan, “Ortada bir savaş yok. Bu neyin barışı?” diyerek 30 bin vatandaşın katilinin muhatap alınmaması gerektiğini söyledi.
Bu ülkede Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Boşnak gibi her ırkın kardeş olduğuna dikkat çeken Bülent Turan, “Bu kardeşlik çatışmasını çıkaranlara inat biz bu ülkeyi parçalatmayacağız. Daha düne kadar Apo katildi ancak, bugün barış adamı oldu. PKK da çiçek çocukları oldu. Bu ülkede, yani Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkes Türk'tür ve Türk kalacaktır. Bazı arkadaşlar diyor ki; 'Bu sürece BBP de destek veriyor.' Şunu belirtmek isteriz ki, biz destek vermiyoruz. Bizler bu sürecin içeriğini bilmiyoruz. Bilmediğimiz bir şeye de destek veremeyiz. Eğer ki Türk milletinin refahına uygun bir süreçse destek oluruz” dedi.
Barış sürecini samimi bulmadıklarını dile getiren Turan, “Önce T.C.'yi kaldırdılar. Büyük tepki alınca karardan vazgeçtiler. Ne de olsa tabela paraları halktan çıkıyor. Benim asgari ücretle (800 TL) maaşla geçinmeye çalışan vatandaşımın sırtına biniyorlar” diye konuştu.
    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sözlerinin çarpıtıldığını vurgulan İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Turan, bazı medya organlarına isyan etti. Turan, Genel Başkan Destici'nin 'Bu ülke emlak borsasından alınmadı. Kanla sulandı” açıklamasına dikkat çekerek, bu ülke için yine can vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.