Onar; “Sadi nereye koşuyor?”

Meclis Üyesi Erhan Onar, belediyenin zarara uğratıldığını söyledi:

Mustafakemalpaşa'da, geçtiğimiz hafta AKP'den istifa eden bağımsız Belediye Meclis Üyesi Erhan Onar, belediyenin zarara uğratıldığını ilere sürerek Başkan Sadi Kurtulan'ı sert bir dille eleştirdi.

Belediye Binası önüne döşenen parke taşlarının bir yıl geçmeden sökülerek yerine granit taş döşendiğini kaydeden Onar, “Devletin malı domuz mu?” dedi.

  Belediye Binası'nın önündeki meydanın yapboz tahtasına döndüğünü dile getiren Onar, “Bir yıl önce parke taşı, bir yıl sonra granit. Bu suçtur. Belediyeyi zarara uğratmaktır. Belediye'nin planlama yapamadığının göstergesidir” şeklinde konuştu.

Parke taşlarının bir yıl içinde granite dönüştürülmesini çok ilginç bulduğunu söyleyen Onar, belediyenin yaklaşık bir milyarının çöpe gittiğini söyledi.

Onar, “Granit taş döşenecekse bu geçen yıl yapılmalıydı. Belediye planlı değil, keyfi davranıyor. Parke taşlarının bir yıl geçmeden sökülmesi açıklanacak gibi değildir. Tüyü bitmedik yetimin hakkı çarçur ediliyor. Verilen sözler yerine getirilmiş gibi, keyfi uygulamalarla vatandaşın parası çöpe atılıyor. Önce verilen sözler yerine getirilsin” dedi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ı sert bir dille eleştiren Onar, vatandaşın gözünü boyamaktan vazgeçilmesini istedi.

Mustafakemalpaşa'nın kanayan yaralarına öncelik verilmesi gerektiğini vurgulayan Onar, durup dururken yapılan keyfi uygulamanın soru işareti bıraktığını sözlerine ekledi.     

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.