Uçan, projelerini açıkladı!

AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı kolları sıvadı:

Karacabey AKP Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Hüseyin Uçan, projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Aday olması ve seçilmesi halinde, neler yapabileceğinden örnekler sunan Uçan, “Şahsıma teveccüh edilir de, adaylık görevi verilirse, Karacabey'de seçimleri kazanacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Projeleriyle Karacabey'e çağ atlatabileceğini vurgulayan Uçan, iddialı konuştu.

Uçan, Karacabey'de yetiştiğinin altını çizerek, merkez ve köylerin sorunlarını çözebilecek bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

Uzun süredir aktif siyasetin içinde yer aldığını anımsatan Uçan, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Karacabey'e hizmet yağdıracağını kaydetti.

İlginç projelerinin olduğunu iddia eden Uçan, şu örnekleri sundu:

“Karacabey kavşağına, büyük bir otobüs terminali yapılacak. Terminal'den 24 saat boyunca 20 dakikada bir Cumhuriyet Meydanı'na ücretsiz araç kaldırılacak. İzmir ve İstanbul'a giden tüm araçların yeni yapılacak terminale girmesi sağlanacak.

Karacabey'in sorunlarının başında gelen trafik keşmekeşliği, yeni yapılacak 10 adet otopark ile çözülecek. Karacabey, galeri görüntüsünden kurtulacak.

İlçenin kuzey, batı ve güney girişleri modernize edilecek. Sosyal hizmetler ön planda tutulacak.

Nilüfer Çayı temizlenecek.

Yeni kent meydanı yapılacak.

Uluabat – Sanayi – Taşlık ve Tigem – Sanayi – Taşlık arasına tramvay hattı ile ulaşım sağlanacak.

Karacabey'in doğa ve deniz turizmi geliştirilecek.

Köy yolları sıcak asfalt, tüm sokaklar parke taşı ve arazilerdeki ana yollara ise çakıl taşı dökülecek.     

Yeni Karacabey, Karadağ eteklerine kurulacak.”  

Yalnızca Karacabey'i değil, Türkiye'yi sallayacak projeleri olduğunu söyleyen Uçan, “Mihaliç gülleri, Dayı Bey suyu, Longoz boğazı, Uluabat yolculuğu” ve diğer projelerini daha sonra açıklayacağını kaydetti.

AKP Karacabey Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Hüseyin Uçan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Muratlı Köyü'nde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Karacabey'de aldım. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. 17 yıldır Bursa ve Karacabey'de serbest avukatlık yapıyorum.

Karacabey'de yetişen biri olarak, merkez ve köylerin sorunlarını çözebilecek bilgi ve donanıma sahibim. Karacabey'in hak ettiği hizmeti alabilmesi için aday adayı oldum. Adaylık görevi verilirse seçimleri kazanacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Karacabey'e çağ atlatmak için hazırım.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.