Ölüm kavşağı can aldı

Mustafakemalpaşa’da meydana gelen trafik kazasında, annesinin kucağında yolculuk yapan 5 yaşındaki küçük Rabia camdan fırlayarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, son iki günde iki ölümlü kazaya sahne olan ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bir mülk sahibiyle ihtilaflı olması sebebiyle 3 yıldır bitiremediği Güllüce köyü OSB girişindeki yolda meydana geldi. İstanbul’dan Ayvalık istikametine giden Levent Atabey (51) idaresindeki 34 UK 0307 plakalı araç, OSB Kavşağı girişinde yolun daraldığını gösteren trafik dubalarına çarparak şarampole uçtu. Kazadan sürücü Levent Atabey ve kardeşi Türkan Kaymakçıoğlu yara almadan kurtulurken, Nilüfer Akış (40) ile soyadı öğrenilemeyen Kubilay (19) isimli genç ağır yaralandı. Arka koltukta annesi Türkan Kaymakçıoğlu’nun kucağında oturan 5 yaşındaki Rabia Kaymakçıoğlu ise arka kapı camından fırlayarak hayatını kaybetti.
Küçük kızın cesedi Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralı Nilüfer Akış ve Kubilay isimli genç, ilk tedavilerinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi
Kızının öldüğünden haberi olmayan acılı anne Kaymakçıoğlu, “Bu nasıl yol? Lütfen kızımı bana geri verin” dedi.
Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı. Diğer yandan kaza mahallinde bugüne kadar 8 ölümlü trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi.
Karayolları yetkilileri ise söz konusu yerdeki 2378 metrekarelik alanın kamulaştırılması için uğraştıklarını, mülk sahibi ile bu hafta masaya oturacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.