Okullar tatile girdi

Okullar tatile girdi
Tüm yurtta olduğu gibi Karacabey’de de okulların kapanışı ile ilgili çeşitli kutlamalar yapıldı.
Dün yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve önceki günkü Seviye Belirleme Sınavlarının (SBS) ardından öğrenciler yaklaşık 3,5 aylık tatile girdi.
Kimi sevindi kimi üzüldü
Karne heyecanı ile okulları dolduran öğrenciler, hem arkadaşlarından ayrılacak olmanın hüznünü hem de tatile girmenin mutluluğunu yaşadı.
Özellikle son sınıf öğrencilerinin karne törenleri, aynı zamanda veda partilerine dönüştü.
Karacabey Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ndeki kapanış törenine; Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, Şütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in yanı sıra öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul birincileri Duygu Ören ile Melek Tosun’un ödüllerinin verilmesi ardından, öğrencilerin “Kolbastı” şovları törene renk kattı.

Atatürk İlköğretim Okulu’ndan renkli final

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan törene Kaymakam Dursun Balaban,
Belediye Başkanı Ergün Koç, Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra bir çok öğrenci velisi katıldı.
Okul birincisi Cemre Ece Bayraktar, ödülünü Belediye Başkanı Ergün Koç’tan almanın heyecanını yaşadı. Ayrıca diğer dallarda başarı elde eden öğrencilere de hediye verildi.
Başarının tek göstergesi karne değildir!
Törende konuşan Kaymakam Dursun Balaban, “Karneler sadece derslerdeki başarıyı gösterir. Çocuklarınızın öğrendiği diğer şeylerin ölçümü karnelerde yoktur.
Tatilde dinlenmek ve küçük hediyelerle sevinmenin her çocuğun hakkı olduğunu unutulmamalıdır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.