Öğrencilere karne morali

Öğrencilere karne morali
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği, önceki gece öğrencilere “Karne heyecanı” adlı müzik gecesi düzenledi. Gece de sahne alan yetenekli sesler öğrencileri coşturdu.
Belediye Başkanı Ergün Koç, HEM Müdürü İbrahim Çalı, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser öncesi Cine Karaca’da halen gösterimi süren Çılgın Dershane Kampta’nın gece seansı iptal edilerek, salondaki seslerin birbirine karışması önlendi.
Gecede ilk olarak sahneye dernek üyesi Songül Yeniay çıktı. Yeniay, söylediği solo şarkılar ve bir aylık gitar eğitimi almasına karşın büyük beğeni toplarken, sahneden; “İnsanın ayağının ve kolunun engelli olması önemli değil.Önemli olan insanın kalbinin engelsiz olmasıdır” sözleriyle ayrıldı. Ardından sahneye Nilay Yeşilay ve Gözde Görür ikilisi çıktı. İkili gitar eşliğinde söylediği parçalarla salonu dolduran gençlere keyifli anlar yaşattı. Daha sonra sahne alan solist A. Ali Erim’e, bateride Özhan Çakır, gitarda; Ulaş Koşaner, Uğur Hizmetkar ve Hüseyin Duran eşlik etti. Gecenin sonunda ise Underground ekibi sahne aldı. Rapçı, Tahir Erkaçal, Burak Özturhan ve Bilal Taş’ın müzikleriyle ve Oğuz’un (Dj Ozy) danslarıyla coşan gençler bol bol stres attı.
Gecede, Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’ne üye engelli gençlerin yaptığı bir birinden güzel takılar, kemerler ve daha bir çok el emeği göz nuru ürün satışa çıkarıldı. Dernek üyesi Ayhan Gedik, geceden elde edecekleri gelirin yeni binanın onarım işlerinde kullanılacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.