Öğrencilerden çevre temizliği

*5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Muhsin Özdamarlı öğrenciler, yaşanabilir bir Karacabey ve temiz bir çevre için çöp topladı.
Karacabey Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu öğrencileri sokaklarda çöp toplayarak çevre temizliği konusunda sosyal sorumluluklarının gereğini yerine getirdi.  5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla dün ders yerine çevre temizliği yapan Muhsin Özdamarlı öğrenciler, okul yönetimi, öğretmenlerinin denetiminde çöp topladı. Belediye Başkanı Ergün Koç’unda katıldığı etkinlikte okul etrafında ve mahalle aralarına atılan kağıt, plastik, cam gibi geri dönüşümde kullanılabilecek atıkları öğrenciler titizlikle topladı. Okul çevresinde başlayan temizlik, cadde ve sokaklarda devam etti.
Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu öğrencileri yaptıkları çöp toplama çalışmasıyla, toplumsal bilinç oluşturmayı, çevre temizliğine katkıda bulunmayı ve çevre bilincini toplumun her bölümüne yerleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yaşanabilir bir dünya için cadde ve sokaklarda çöp toplayan öğrenciler, topladıkları çöpleri belediyeye ait çöp aracına taşıdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.