Mestan: “Ülke bir kaosa sürükleniyor”

Saadet Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği konferansın bu haftaki konuğu Bursa İl Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Osman Mestan oldu.
Mestan, siyasette ve devletin zirvesinde çok hareketli günler yaşandığını belirterek, “Türkiye’nin kaderine hükmeden seçkin oligarşik bürokrasi saltanatlarının sona ermesinden korktukları için ülke kaosa sürüklenmek istenmektedir. Darbe çığırtkanlığı yapılmaktadır. Bu saltanatlarını sürdürmek için devlet aygıtını istedikleri gibi şekillendirmişlerdir. Milli iradenin temsilcisi TBMM denetiminden uzak. Bir takım üst kurullar, kurumlar devleti istediği gibi yönetmiştir. İstemedikleri gelişmeler olduğunda faili meçhul cinayetler ve darbe başta olmak üzere her türlü kötülüğü işlemişlerdir. Maalesef bu güne kadar AB ve ABD başta olmak üzere uluslararası destekle bunları yapmışlardır. Ancak artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Milli Görüş bu güne kadar milletin önünde lokomotif olduğu gibi, bu günden sonra da millete öncülük edecektir” dedi.
Saadet Partisi İlçe Eğitim Başkanı Salih Koçak’ta üç yıldan beri SP İlçe Teşkilatı Lokali’nde süre gelen konferanslara tüm halkı davet ederek, her hafta değişik gündem ve konuşmacılarla etkinliğin yapıldığını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.