Kimseye taviz yok!

Kimseye taviz yok!
Karacabey Belediye Zabıta Müdürü Fatih Erdem’in Hal Müdürlüğü’ne alınmasının ardından yerine geçici olarak getirilen Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalarına halktan büyük destek geldi.
Belediye Başkanı Ergün Koç, göreve gelir gelmez çalışmaları titizlikle sürdüren Talih Düzgören ile ekibini kutlarken, kimseye taviz verilmeyeceğinin altını çizdi.
Yaz sezonu nedeniyle 31 Ağustos 2009 tarihine kadar yalnızca bir tane dondurma standına izin verileceğini belirten Başkan Koç, tüm işyerlerinin yasaya saygı göstermesini istedi.
Çalışma ruhsatlarınızı alın!
İşyeri çalışma ruhsatı almayanları da uyaran Belediye Başkanı Koç, konuya duyarlılık gösterilmesini gerektiğini söyledi. İşyerleri sahiplerine 10 gün süre verildiğine dikkat çeken Başkan Koç, ruhsatlarını almayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
Başkan Koç, Encümen kararına göre cezaların para ve işyeri kapatmaya kadar gidilebileceğine işaret etti.
Talih Düzgören önderliğinde 20 zabıta ile özveriyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, ilçedeki tüm kahvehanelere kaldırım önlerine sandalye ve masa koymamaları yönünde ihtarname bırakıldığını kaydetti.
Başkan Koç, zabıta ekiplerinin bir taraftan kahvehaneleri konuyla ilgili uyardıklarını diğer taraftan da kurala uymayanlar hakkında tespit tutanağı tutulduğunu belirtti.
Kaldırım işgaline asla taviz vermeyeceklerini yineleyen Başkan Koç, halkın bu konuda kendilerine büyük destek verdiğini ve takdir ettiğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.