Mali Müşavirlerden SGK’na ziyaret

Mali Müşavirlerden SGK’na ziyaret
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Karacabey Temsilcisi Bülent Fıçıcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Ercan Yıldız, Nuri Uzel ve Hüsamettin Alp, yeni hizmete giren Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Karacabey Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Özgür Özkan, şu anda yalnızca SSK (4a), Bağkur (4b) ve Emekli Sandığından (4c) olanlara sağlık karnesi verilebildiğini ve Bağ-Kur’luların kazanç beyanında bulunabildiklerini söyledi.
İlçedeki SGK işyeri dosyalarının tamamının şubeye getirilmesini hedeflediklerini belirten Özkan, böylelikle Bursa’da yapılan birçok işlemin SGK şubesinden de yapılabileceğini vurguladı.
Özgür Özkan Şubelerinde 1 SGK merkez müdürü, 2 personel, 2 temizlik ve 3 güvenlik olmak üzere 8 kişi ile hizmet verdiklerini ifade etti.
Bursa SMMM Temsilcisi Bülent Fıçıcı ise, SGK’nın Karacabey’ açılmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi. SGK Karacabey Şubesinin tam olarak yapılanması ve halkın tüm işlemlerini Bursa ya gitmeden yaptırabilir duruma gelmelerini arzu ettiklerini belirten Fıçıcı, temsilcilik olarak Bursa SGK Müdürü Ali Gencer ile Bursa SMMMO ile de görüşmeler yaparak çalışmaların hızlandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.