KTSO’dan AK Parti’ye ziyaret

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, göreve yeni başlayan AKP Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Naci Güncü başkanlığındaki KTSO heyetini, AKP İlçe Başkanı Murat Erol ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Karacabey'in geleceğine yönelik kısa ve uzun vadeli planlamanın önemi vurgulandı.

Siyasetin insan ve hizmet eksenli olduğunun altını çizen KTSO Başkanı Naci Güncü, ilçenin yararına olan tüm projelerde parti ayırt etmeksizin ortak hareket edilmesi gerektiğini kaydetti.

Karacabey'i hak ettiği konuma getireceklerini söyleyen AKP İlçe Başkanı Murat Erol,  “Kısa ve uzun vadeli projelerimiz var. İhtisas komisyonlarımızı oluşturulduk. Milletvekilimiz Önder Matlı'nın hükümetteki girişimleri, Büyükşehir Belediyesi'nin güçlü imkânları ve kazanacağımız Belediye Başkanlığı'ndan oluşan güçlü birliktelik ile ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz. Karacabey, insani ve ekonomik değerler bakımından bu sıçramayı gerçekleştirebilecek potansiyelde. Karacabey'in Bursa ve ülke genelinde yarattığı markalar bunun en önemli göstergesidir. Önemli sivil toplum örgütlerinin başında Karacabeyliler yer alıyor. Sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesi, elini taşın altına koyması Karacabey'e çağ atlatacaktır. Gün, çağdaş, modern, tarımdan vazgeçmeden sanayileşmiş ve zenginleşmiş Karacabey yaratma günüdür” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.