KTSO’da zafer, “Beyaz Liste”nin

Karacabey'de sonucu merakla beklenen Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimlerini Naci Güncü'nün 'Beyaz' listesi kazandı. Diğer Başkan adayı Ayhan Kutku ise, yönetim listesine giremedi.
KTSO Hizmet Binası'nda İlçe Seçim Kurulu gözetiminde gerçekleşen seçimde oy kullanma işlemi saat 09.00'da başladı ve 17.00'de sona erdi. 8 komitenin belirlenmesi için gerçekleştirilen seçimlerde bin 250 üyeden 899'u oy kullandı.
İki aday listenin yarıştığı seçimler sonucunda Naci Güncü'nün listesi 8 komiteden 6'sını alarak kazanan taraf oldu.
KTSO'nun kaldığı yerden hizmete devam edeceğini belirten Naci Güncü, birlik ve beraberlik içinde Karacabey için çalışacaklarının sözünü verdi. Güncü, kendilerini destekleyen tüm üyelere de teşekkür etti.
8 meslek grubu komitesinden 6'sını kazanan Naci Güncü, 20 kişilik meclis yönetiminde 14 sandalye kazandı. Güncü'nün listesinde yer alan Gökhan Tüydeş, Ertem İşcan, Aydın Bilek, Necmi Akkuş, Ufuk Ünal ve Murat Avinç meclise giremeyen isimler oldu.
Diğer taraftan Ayhan Kutku'nun listesinden ise, 6 kişi seçildi. Ayhan Kutku, 3. ve 1. meslek grubunu kazanırken; Necat Deveci, Abdullah Akkoç, Serhat Erdem, Uğur Koçak, İlhan Elbir ile Üstündağ Turizm, 20 kişilik meclise seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.