Tunuslu ile Düş Bahçeleri’ne yolculuk

Zeynep Tunuslu gelinlik koleksiyonuyla Sheraton Bursa’daydı

Bursa Nilüfer’de hizmet vermeye başlayan Sheraton Bursa, yeni evlenecek çiftlerin hazırlıklarının tüm aşamalarına rehberlik edecek, pek çok seçkin marka ve tasarımcının yer aldığı bir evlilik fuarına ev sahipliği yaptı.
Fuarda; gelinlikten davetiyeye, organizasyondan kuaföre, mücevherden fotoğrafa kadar farklı iş kollarından sektör profesyonelleri evlenecek çiftlere rehberlik hizmeti verdi.

İki gün süren Wedding Weekend kapsamında 11 Mayıs Cumartesi günü Zeynep Tunuslu’nun “Düş Bahçeleri” adlı gelinlik koleksiyonu bir defile ve söyleşi ile tanıtıldı.

Tango gösterisiyle başlayan defilenin ardından Tunuslu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

20 yıllık meslek hayatında sadece gelinliklerden oluşan ilk defilesini yapmanın heyecanını taşıyan Tunuslu, defilede yer alan iki erkek mankenin taşıdığı smokinlerin tasarımının da ilk olduğunu söyledi.

32 parçadan oluşan kreasyonun 5-6 aylık bir çalışmanın ardından ortaya çıktığını söyleyen Zeynep Tunuslu çalışmalarında renk olarak ekru ve somonu kullanmış.

Pastel renkteki gelinliklerin ardından podyuma çıkan siyah gelinlik izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Basın sohbetinden sonra Aloft Bursa’da moda temalı F Vodka sunumuyla bir parti gerçekleşti ve partiye Bursa cemiyet hayatının pek çok ünlü siması katıldı.

cananekncylmz@gmail.com'

Canan Ekinci Yılmaz

1 Nisan 1963 Karacabey doğumlu. Karacabey Lisesi mezunu. 5 Ekim 2010 itibariyle yazar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.