KTSO’da yeni dönem

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü gerçekleştirdiği, “Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği” seçimlerinin ardından, 18 Mayıs Cumartesi günü de yeni yönetim ve meclisini belirledi.
    19 oyun kullanıldığı ve 1 oy'un geçersiz sayıldığı seçim sonunda 18 oy alan Naci Güncü, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yine 18 oy alan Asım Ünen de, meclis başkanlığına seçildi.
    Naci Güncü başkanlığındaki yeni KTSO yönetiminde; İsmail Ülker, H.Fikri Sezer, Ömer Kazangil, Enver Kartal, S.Engin Bezek ve Feti Toprak yer aldı.
    Asım Ünen başkanlığında KTSO Meclisi'nde ise; Mahmut Çayır (Meclis Başkan Vekili), Sezgin Parlaklar da Meclis Katip Üyesi oldu.
    Diğer taraftan Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü ile Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ülker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeliklerine layık görülürken, Disiplin Kurulu üyelikleri seçimi de aynı gün gerçekleştirildi.
    KTSO'nun yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Naci Güncü yaptığı açıklamada; “11 Mayıs Cumartesi günü kurumumuza yakışan bir seçim gerçekleştirdik. Ben, Odamız Başkanlığına aday olan Sayın Dostum Ayhan Kutku'yu da tebrik ediyorum. Çok iyi bir çalışma yapmışlar ve ciddi bir oy oranı ile 2 Meslek Grubundan temsilcileri Meclis üyeliklerine seçilmiş bulunmaktalar. KTSO için bundan sonrası önemli; seçimleri hayırlısı ile bitirdik ve 20 kişilik Meclis ve 7 kişilik Yönetim Kurulumuz oluştu. Bizim sloganımız “El Ele Geleceğe” ve bu slogan doğrultusundan tüm arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koyarak KTSO'nun kurumsal kimliğine yakışan çalışmalara devam edeceğiz. Seçimlerimize katılan, desteklerini gösteren, tebrik eden herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.