Koyuncu’ya tepkiler artıyor!

Koyuncu’ya tepkiler artıyor!
*Karacabey Damızlık Sığır Yetiştiricileri ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve eski AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Erdem, Ali Koyuncu’nun, Önder Matlı’yı karalama girişimine sert tepki gösterdi.
*Ali Koyuncu’nun, başarılı iş adamı Önder Matlı’nın AK Parti İl Yönetimine girmesini engellemeye çalışmasını son derece yanlış bulduğunu dile getiren Mehmet Erdem, “Bu siyasi bir saygısızlıktır. Karacabey’in önünün kapatılmak istenmesidir. Benden izinsiz, Bursa’ya, Ankara’ya gitmeye hiç kimse niyetlenmesin demektir. Bu çağdışı antidemokratik anlayışı içimize sindiremeyiz” dedi.
Karacabey Matlı Yem San.ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Matlı’nın AK Parti İl Yönetimine girmesini engellemek için büyük bir çaba harcayan ve bu konuda delegelere baskı yaptığı için kongre salonunda eleştirilen Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’ya karşı tepkiler giderek artıyor.
Karacabey Damızlık Sığır Yetiştiricileri ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve eski AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Erdem, “Milletvekilimiz Sayın Ali Koyuncu, siyasi terbiyesizlik yapmıştır. Haddini aşmıştır” dedi.
“Sayın Önder Matlı, Karacabey’in gururu olmuş, çok başarılı, saygın bir iş adamımızdır” şeklinde konuşan Erdem, “Sosyal, siyasal ve ekonomik yaşantısı pırıl pırıldır. Partimize verdiği hizmetler ve kazandırdığı prestijler ortadadır. Sayın Matlı’nın, İl Yönetimine girmesinin engellenmeye çalışılmasını hiç bir şekilde içimize sindiremeyiz. Matlı’ya yapılan hareketi Karacabey’e yapılmış sayarız.
Sayın Ali Koyuncu’nun, Sayın Matlı’nın önünü kesmek istemesi, normal değildir. Bunun altında siyasi hinlik yatmaktadır. Koyuncu bu hareketiyle Karacabey’in önünü kapatmaya çalışmaktadır. Benden izinsiz, Bursa’ya, Ankara’ya gidemezsiniz demeye getirmektedir.
Karacabey’i, Mustafakemalpaşa’nın mahallesi konumuna düşürmektedir. Verdiği sözleri unutup Milletvekili olmak için kapalı kapılar ardında şimdiden her türlü senaryolar içine girmeye çalışmaktır. Sayın Koyuncu özeleştri yapmalıdır” dedi.
Mehmet Erdem’in, Ali Koyuncu’nun çirkin tavrına karşı çıkışı, sivil toplum örgütlerinden büyük destek aldı.
Matlı’nın İl Yönetimine girmesi konusuyla ilgili “Bana sorulsaydı, desteklerdim” şeklinde görüş belirten Bursa Milletvekili Ali Koyuncu bu konuda genellikle suskun kalmayı yeğlerken, çok sayıda delegenin, Devlet Bakanı Faruk Çelik’e kısa sürede çok kan kaybettiklerini, bu gidişle Karacabey’de AK Parti diye bir şey kalmayacağını söyledikleri öğrenildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.