Koyuncu: Halk hizmet edeni unutmaz!

Koyuncu: Halk hizmet edeni unutmaz!
Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın ortak adayı olarak 23. dönemde AKP’den milletvekili seçilen Ali Koyuncu dün esnafa teşekkür ziyareti yaptı.
Esnaf ziyaretleri sırasında kısa bir açıklama yapan Ali Koyuncu, halkın verdiği destekle milletvekili seçildiğini belirtirken, “Bu güne kadar halk birilerini sırtında taşıdı. Şimdi biz halkı sırtımızda taşıyacağız. Hizmet etmek için seçildik, hizmetten de kaçmayacağız. Seçmenin kapısına nasıl oy olmak için gittiysek sorunları dinlemek için de sürekli aynı şekilde halkın içinden olacağız. Biz halkla beraber, halkı yöneteceğiz.
Önümüzdeki günlerde sivil toplum örgütleriyle de bir araya gelerek Karacabey’in sorunlarını ve çözüm yollarını arayacağız. Millete efendi olmak için değil, hizmet etmek için varız. Millet isterse hizmet edeni efendi yapar” diye konuştu.
Karacabey AKP Başkanı Halit Türkan, esnaf ziyaretleri sırasında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Türkan, “ Seçim öncesi yüzde 44 45 oy alacağımızı söyledik. Halk yaptığı tercihle bizi haklı çıkardı. Yüzde 46 oyla ezici bir üstünlük yakaladık. Karacabey ve Mustafakemalpaşa olarak ortak aday gösterdiğimiz Ali Koyuncu’yu meclise gönderme hakkı kazandık. Ali Koyuncu’yla beraber halkın içine girerek onların derdini dinleyip çözüm üretmeye çalışacağız. Bu ziyaretler sürekli” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.