Koç’tan KTSO’ya ziyaret

Koç’tan KTSO’ya ziyaret
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç beraberinde AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret etti.
Sıcak bir ortamda geçen toplantıda ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı, gelişmiş toplumların bulundukları noktaya devlet planlamasıyla geldiğini ve günü kurtarma amacıyla geçici kanunlar çıkaran devletlerin yerinde saymaya mahkum olduklarını belirtti.
Matlı, devletin planlama kademelerinde görev yapmış ve bürokrasiye hakim birisi olan Belediye Başkanı Ergün Koç’tan Erdem Saker döneminde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey’i de kapsayan 100 binlik şehir imar planının iptal edilmesi yönünde destek beklediklerini söylerken, Tarımsal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasını istediklerini söyledi.
“Tersane sevdamdan hiçbir zaman vazgeçmedim” diyen Belediye Başkanı Ergün Koç, günümüzde belediyelerin sokak süpürmek ve kaldırım yapmak gibi alışılmış görevlerden daha fazla misyon üstlenmesi gerektiğini söyledi.
Karacabey’in gelişimine engel olan her şeyin karşısında olduklarını söyleyen Koç, iktidar partisiyle Karacabey’e hizmet yağdıracaklarını müjdeledi. AK Parti 4. sıra Belediye Meclis üyesi Adayı ve aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Necmi Akkuş ise “Tüm Sivil Toplum Örgütlerinin koordinasyonuyla Karacabey’i daha ilerilere taşımak için var gücümüzle uğraşmalıyız. Bunu yapabildiğimiz zaman kazanan Karacabey olacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.