Kıymet Aslan unutulmamalı!

Kıymet Aslan unutulmamalı!
*Karacabey Yardımsevenler Derneği’nin ‘Meme ve Beyin Tümörü’ hastası Kıymet Aslan için başlattığı “Yardım Kampanyası”na duyarlı vatandaşlardan destek bekleniyor.
*Kaymakam Dursun Balaban’ın da desteklediği kampanyaya katılmak isteyenlerin, Ziraat Bankası’na açılan 52507935-5001 numaralı hesaba yardım yapılabileceği belirtildi.
Karacabey Yardımsevenler Derneği’nin ‘Meme ve Beyin Tümörü’ hastası Kıymet Aslan için başlatılan“Yardım Kampanyası”na vatandaşlardan destek bekleniyor.
Yardımsevenler Derneği, Ziraat Bankası’na açtığı 52507935-5001 numaralı hesapla Gazi Mahallesi, 150. Sokak Arzum Apartmanı’nda oturan 3 çocuk annesi Kıymet Aslan’ın tedavi masraflarını karşılamak istiyor.
Kaymakam Dursun Balaban’ın da desteklediği kampanyaya bin TL ile katılan Taşlık İlköğretim takdir topladı. Meme ve Beyin Tümörü hastası Kıymet Aslan’ın hiç bir geliri olmaması nedeniyle, tedavisinin sürekliliğini sağlayamadığını ve çocuklarını okutmakta güçlük çektiğini belirten Dernek Başkanı E. Fatoş Bursalı, duyarlı vatandaşların göreve çağırdı.
Kıymet Aslan’a yardım elini uzatmak isteyenlerin; Ziraat Bankası’ndaki hesap numarasından destek olabilecekleri belirtilirken, tüm halkın konuya duyarlılık göstermesi istendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.