Herkes dersine iyi çalışsın!

Herkes dersine iyi çalışsın!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, muhalefetin eleştirilerini yanıtlarken herkesin dersine iyi çalışması gerektiğini söyledi.
Muhalefeti her şeye kılıf bulmaya çalışan bir zihniyet olarak nitelendiren Başkan Ergün Koç, eleştirilerin mesnetsiz olduğunu ileri sürdü.
Karacabey Belediyesi’nin hizmetlerini ve ödemelerini belirli tarihte ve sorunsuz olarak gerçekleştirdiğini savunan Başkan Koç, “Belediyemizin hiç bir kamu kurum ve kuruluşa borcu yoktur. Tabii ki, özel kuruluşlara borcumuz olacaktır. Çünkü biz iş yapıyoruz. Hizmet üretmek için çalışmalarımızda borçlanıyoruz ki, bu da gayet normaldir” dedi.
Muhalefetin kendisine yönelik ittifak içinde çalıştığını vurgulayan Koç, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. İlk kez, üç farklı noktada bulunan, üç sert çizgideki partileri karşımızda tek vücut olarak görmekteyiz. Bu da irademizi farklı noktalara sevk etmektedir. Takdir edersiniz ki, her kişi niyetine göre değerlendirilir. Meclisteki tavır ve davranışlarımızda bu düşüncelerimizi yansıtmaktadır. Beni üslubumla suçlayanlar ilk önce kendilerine bir baksınlar. Asıl üslup ve yaklaşım sorunu onlarda vardır. Eğer arkadaşlarımızın düşünceleri halisane olsaydı kendilerini muhalefetin toplam oyunun temsilcisi zannetmezlerdi” dedi.
Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeleri’nin seçiminin, çok net olduğunu belirten Koç, “Seçimler esnasında açıkladığımız, sayfaların almayacağı engellemelerine karşın, halkın teveccühünü kazandığımızı bu arkadaşlara yeniden bildirmek isterim. Seçimler birer demokrasi yarışıdır. Her ne kadar arkadaşlar kabul etmek istemese de Ergün Koç ve ekibi ipi göğüslemiş ve Karacabey halkı tarafından yeniden göreve getirilmiştir” hatırlatması yaptı.
Seçimlerin, siyasetçinin er meydanı olduğuna da değinen Ergün Koç, muhalefeti saygıya davet ederek Meclis’te söylediklerinin arkasında olduğunu dile getirdi.
Başkan Ergün Koç, muhalefetin önümüzdeki 5 yıl içinde derslerine iyi çalışmalarını, gelecek dönem Karacabey halkının huzuruna savundukları bu ittifakla çıkmalarını istedi. Bu hatırlatmayı uygun görmemesine karşın küçük bir örnek vermeden de geçemeyen Koç, “Hizmetlerin önünü açmak, iyi niyetle katkıda bulunmak olduğunu savunan muhalefet temsilcilerinin verdikleri önergeleri biliyoruz. Su ücretleri bunun en yakın ve güzel örneğidir. Kişisel düşüncelerle idaremizden beklenenlerin bu nedenli zıt olmasını anlamamız mümkün değildir. Konuyu kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.