Kim bu hainler!

Kim bu hainler!
Mustafakemalpaşa İnatlar Köyü’nde kurulması düşünülen Endüstriyel ve Tıbbi Atık Bertaraf ve Atıktan Enerji Dönüşüm tesisi ile organize sanayi bölgesine düşünülen ‘MARZİNÇ’ fabrikalarının yapımına tepkiler çığ gibi büyüyor.
Mustafakemalpaşa Sivil Toplum Platformu, bugün saat 14.30’da yapılacak olan Çördük köyündeki toplantıya ‘İki elin kanda olsa da gel!!!’ sloganıyla vatandaşlara çağrı yaptı.
Kurulması düşünülen fabrikaların yöneticilerine karşı ‘Biz bu fabrikaları istemiyoruz Mustafakemalpaşa ve köylerine vereceği zararları çok iyi biliyoruz. Çocuklarımıza güzel bir hayat, temiz bir doğa bırakmak istiyoruz’ ifadeleriyle halkın, tepkisini koyması bekleniyor.
Mustafakemalpaşa Sivil Toplum Platformunun bildirisinde şu sözlere yer veriliyor;
“Soruyoruz? Bu hainler kimler? İnatlar köyü ve Mustafakemalpaşa organize sanayi bölgesine zehirli atık fabrikalarını yaptırmak isteyenler kimlerdir? Ey siyasiler, Ey belediye başkanları, Ey seçilmişler; Bizimle birlikte tepkinizi gösteriniz. Oylarını aldığınız halkımıza ihanet etmeyin! Mustafakemalpaşa ve Karacabey’in duyarlı insanları: Bugün saat 14.30’da iki elin kanda olsa da Çördük Köyü’ne gel. Tepkini göster. Tepkisiz kalan hainleri tespit et.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.