Kılıçdaroğlu açılışa geliyor!

Kılıçdaroğlu açılışa geliyor!
Karacabey CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ulvi Kırlağaç, Gazi Mahallesi’ndeki Annesinin adına yaptırdığı ‘Cahide Özen Anaokulu’nun açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceğini duyurdu.
2008 yılı Temmuz ayında ilk kazması vurulan Anaokulunun inşaat çalışmaları giderek yoğunlaşırken, 2009-2010 yılı eğitim öğretim döneminde hizmete gireceği bildirildi.
CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ulvi Kırlağaç, İstanbul’da görüştüğü ve Çağlayan Figaro’da birlikte yemek yedikleri Kılıçdaroğlu’dan Anaokulun Eylül ayındaki açılışına katılacağı yönünde söz aldığını belirtti.
Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Cahide Özen Anaokulu Bursa’da bir ilk olacak. Anaokulu zemin + 1 katlı ve 100 öğrenci kapasiteli olarak inşa ediliyor. 3 bin 272 metre kare arazi üzerine yapılan okulun 1,5 milyona mal olacağı kaydedildi.
Fevzipaşalı yardımsever iş adamı Ulvi Kırlağaç, “Cahide Özen Anaokulu” için hiçbir masraftan kaçınmadığını belirterek, “Karacabey için son derece önemli olan inşaatın tamamlanmasıyla okul öncesi eğitim konusunda büyük bir boşluk doldurulmuş olacak. Okulun yapım aşamasından bu güne kadar, bize sürekli destek olan Kaymakamlığa, Belediye’ye, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve tüm ilçe halkına teşekkür ederim. Sayın Kılıçdaroğlu’nun okulumuzun açılışını onurlandıracak olması bizleri mutlu etmiştir” dedi.
Açılışa, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak katılmak istediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, Karacabey Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ve ekibine her zaman destek olacağını belirterek başarı dileklerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.