Kİ-PA vadisi

Kİ-PA vadisi
Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yaptırılması düşünülen; Kent Meydanı, Belediye binası, yeraltı otoparkı ve alışveriş merkezinin finansmanını sağlaması düşünülen Kİ-PA, mecliste yapılan toplantıda oy çokluğu ile reddedildi. Ancak meclis kararı tartışmaları alevlendirdi.
Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi’nden Kİ-PA’ya red oyunun çıkmasının ardından kamuoyunda başlayan tartışmalar devam ediyor.
Bu tartışmalardan ilki; Belediye Meclisi’nde bulunan AKP’li üyelerin yerel seçimlere az bir zaman kala Belediye Başkanı Hayri Öztetikler’in önünü kesmek amacıyla, Kİ-PA için yapılan oylamada red oyu vermeleri olarak değerlendiriliyor.
Yerel seçimlere az bir zaman kala Başkan Hayri Öztetikler’in karşısına güçlü bir isimle çıkmayı isteyen AKP’li üyeler, bunu gerçekleştirmek için Kİ-PA’nın Mustafakemalpaşa’ya gelmesini istemediği iddia ediliyor.
Bir süre önce Belediye Başkanı Hayri Öztetikler’i ziyaret ederek, açık bir şekilde Kİ-PA’ya karşı olduklarını belirten Esnaf Odalarının, yerel seçimlerde desteğini almak amacıyla harekete geçtikleri söylenilen AKP’li meclis üyelerinin Kİ-PA’ya set çektikleri Mustafakemalpaşa gündeminin bir diğer bir konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.