Kaymakam’ın sözü doğrulandı!

Şahinköy’deki asfaltlama çalışmaları başladı:Karacabey Şahinköy Karadağ’daki Taş Ocakları’nın kaçak çalışma yaparak Ova’yı “Beyaz Zehir”le çoraklaştırması üzerine eylem yapan köylülere yolların 15 gün içinde asfaltlanacağını ve kirliliğe son verileceğini söyleyen Kaymakam Dursun Balaban sözünü yerine getirdi.
Karayolları ile Köy Hizmetleri’ne ait a-raçların kullandığı Gölecik Seddesi’nde asfaltlama çalışmaları önceki gün başladı.
Gölecik Seddesi’nden günde 50 tonluk araçlarla geçen yüzün üzerindeki ağır tonajlı kamyonların arkasında bıraktığı toz bulutuna isyan eden Şahinköylülere karşı sözünü tutan Kaymakam Balaban, Temmuz ortasında başlaması planlanan asfaltlama çalışmalarını öne çektiklerini söyledi.
Kaymakam’ın hassasiyetinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şahinköylüler, “Asfaltlama çalışmalarının bir an önce başlaması bizim için çok sevindirici bir durumdur. Bu nedenle Kaymakamımız Dursun Balaban’a sözünde durduğu için teşekkür ediyoruz. Ancak bir gerçek var ki, asfaltlamayla sıkıntılarımız tamamen çözülmüyor. Kaçak çalışan Taş Ocakları, bölgemizde var olduğu sürece sorunlar bitmeyecek gibi. Bizler, çevreye zehir saçan ve ÇED Raporu bile almadan kaçak çalışan Taş Ocakları’nın faaliyetine bir an önce son verilmesini istiyoruz” diyerek konuya dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.