Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmedik!

Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmedik!
Karacabey Belediyesi, grubunda 4. kez şampiyon olan Karacabeyspor adına önceki akşam bir gece coşkulu bir gece düzenledi.
Belediye Başkanı ve Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç takımın başında 4.kez şampiyon olmanın sevincini yaşarken “Artık 3. Lige çıkmanın zamanı geldi” dedi.
Geç saatlerde Başkan Koç’u kutlamak amacıyla Mustafakemalpaşalı partililerle birlikte programa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, eğlencenin düzenlendiği platformdan Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Karacabeylilere seslendi.
Hiçbir zaman Karacabeyspor’u sigara dumanına benzetmediklerine dikkat çeken Koyuncu, “Bunu söyleyenler şimdi duyuyorum seçim beyannamelerinde Karacabeyspor’u 3. Lige terfi ettireceklerini ve Belediyespor yapacaklarını vaat ediyorlar. Hatırlayınız bu arkadaşlarımız Şubat 2001’de yapılan Meclis toplantısında ‘Karacabeyspor, Belediyespor olmasın’ diye karar alan kişilerdi. Şimdi ne oldu da bunlar çıkıp Karacabeyspor üzerinden siyaset yapıyorlar? Geçmişlerini ne çabuk unuttular. Ama bilsinler ki saygıdeğer Karacabey halkı ve taraftarları bunları unutmadı, unutmayacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.