Karacabeyspor’da hazırlıklar tamam

Karacabeyspor yeni sezon öncesi iddialı bir kadro oluşturmak için transferde durmak bilmiyor. İç transferde; Kadir Cantürk, Hakan Özkara, Mehmet Kurt, Berkant Atasoy, Samet Usta ve Gökhan Karadeniz ile devam kararı alan Karacabeyspor yönetimi, dış transferde; İnegöl Kafkasspor’dan Hakan Ovalı, Ayvalıkgücü’nden kaleci Fatih Çelik, Cumaali Bulut ve Tacettin Elmas’ı, Amatör Milli Takım Kaptanı Hasan Şahin, İstanbul Gürpınar’dan Tolgahan Doğan, Büyük Çekmecespor’dan Amatör Milli Takım’ın santraforu Erhan Aydın’ı renklerine kattı. Karacalar, Hadımköyspor’dan Reşat Hot, Bilecikspor’dan Sultan Aykın, Ispartaspor’dan Onur Obalı ile de anlaşmaya vardı. Karacabeyspor Genel Kaptanı Murat Erol bir kaç mevki için daha oyuncu arayışların devam ettiğini belirtti.
Yeni Karacalar şöhretler takımına karşı
20 Ağustos Çarşamba günü saat 16:00’da M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda sezon açılışı yapacak olan Karacalar, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Hakan Ünsal, Semih Yuvakuran, Nurettin Yıldız, Beyhan Çalışkan, Zeki Önatlı, Gökhan Keskin, İlyas Tüfekçi, Çetin Kahraman ve Acun Ilıcalı’nın da aralarında bulunduğu şöhretler takımıyla gösteri maçı yapacak.
Belediye Başkanı Ergün Koç, güzel bir sezon açılışı planladıklarını ve bu yıl çok iddialı bir takım yapıldığını tüm halkımızı çarşamba günü ilçe stadına beklediklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.