Karacabey’in bütçesiyle her hizmet yapılır!

Karacabey’in bütçesiyle her hizmet yapılır!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, kahvehane gezileri sırasında bazı vatandaşlardan gelen “Başkan adayının biri Ankara rüzgarını arkasına almaktan bahsediyor. Karacabey Belediyesi’ne özel yardımlar mı gönderecekler ki, başkalarına sığınıyorlar? Karacabey’in belediye başkanı kendisi belediyede iktidar olmayı bilemez mi?” şeklindeki sorulara cevap verdi.
Kavgaya ve kısır çekişmelere katılmayacaklarını belirten DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, “Biz işimize, Karacabey’in geleceğine vereceğimiz hizmetlere bakarız. Karacabey halkı şunu iyi bilmelidir ki, bir yılda 25 milyon (25 trilyon) liraya yaklaşan belediye bütçesiyle ve beş yıl içerisinde toplam 100 milyon lirayı aşan bütçeyle her ihtiyacı karşılayacak hizmetleri gerçekleştiririz. Karacabey’in gelirleri hizmet vermeye yeterlidir. Bu gelirler yasalarla korunmuştur ve her belediyelere nüfusu oranında dağıtılmaktadır. Biz işinde başarılı olan ve bugüne kadar Karacabey’in her derdini kendi derdi bilen yöneticilerle, kanaat önderleriyle geliyoruz. Belediyeyi yöneten de, belediyede iktidar da biz olacağız. İnançlı, azimli, deneyimli ve bilgili kadrolarımızla belediye iktidarına geliyoruz.” diyerek Belediye Başkanı Ergün Koç’a gönderme yaptı.
Karacabey’de gençlerin ve her yaştan vatandaşın boş zamanlarını değerlendirmek üzere her mevsim hizmet verecek bir kapalı halı saha ile yüzme havuzu, buz pisti ve atış poligonu gibi tesislerin yer aldığı spor kompleksi inşa edeceklerini bildiren Şaban Yalazı, Yeniköy ve Malkara’da sağlık turizmini teşvik edecek çalışmaları destekleyeceklerini açıkladı.
Pazaryeri, soğan pazarı, hayvan pazarı, engelli vatandaşların istekleri ve çalışan annelerin sorunları konusunda kendisine iletilen şikayetleri tek tek değerlendiren Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, vatandaşların dertleri karşısında çözüm önerilerini şu sözlerle dile getirdi:
“Bazı hizmetlerin doğru mu, yoksa yanlış mı yapıldığı konusundaki takdirleri size bırakıyorum. Kısır çekişme ve çatışmalara bizim anlayışımızda yer yok. Biz sadece bu güzel ilçemizin yarınları için kendi yapacağımız işlere bakarız. Bir işi yaparken o hizmetten faydalanacak insanlarımızın görüşlerine ve isteklerine önem verir, o projeyi en kaliteli, en kullanışlı şekliyle hizmete sunarız. İnsanlarımızın üzüleceği, sıkıntılarla boğuşacağı bir hizmet anlayışını benimsemiyoruz. Kapalı pazaryerinde pazarcı esnafımızın kar ve yağmurda çadır açtığını, güneşten korunmak için örtüler kullanmasını, alışverişe gelen vatandaşların da yağmurda kapalı pazaryerinde şemsiye açmasını asla düşünemeyiz. Kurulduğundan bu yana bir türlü çalışmayan hayvan pazarı için bir formül bulunmayışına ve soğan pazarında yağmur altında insanlarımızın zirai ürünlerini satmalarına aklımız ve gönlümüz izin vermez. Pazaryerinde, soğan pazarında ve hayvan pazarında bu çile bitecek. Bu hizmetlerden faydalanan esnaf ve üreticilerin istekleri doğrultusunda kaliteli hizmet verilmesi sağlanacaktır. Çalışan annelerimizin kreş talepleri karşılanacağı gibi, engelli kardeşlerimizin yollarda ve kamu hizmetlerinde karşılaştıkları mağduriyetler de sona erecektir. Engelli kardeşlerimizle, “Engelsiz bir Karacabey’de” huzur içinde yaşamaları için el ele vereceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.