Belediye değişecek, Karacabey gelişecek!

Belediye değişecek, Karacabey gelişecek!
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla ilçeye çağ atlatacaklarını söyledi.
Dürüst ve adaletli bir yönetim sözü veren Kartal, Karacabey’e hizmet adına gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.
İktidarın değil, halkın gücüne ihtiyaçları olduğuna vurgu yapan Kartal, Belediyecilik anlayışının değişeceğini ve Karacabey’in gelişeceğini iddia etti.
Belediye’nin 110 milyon TL civarında geliri olduğunu ifade eden Kartal, bu parayla Karacabey’e 5 yılda çağ atlatacaklarının garantisini verdi.
Karacabey’i cennete dönüştüreceklerinin altını çizen CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, 29 Mart’ta halkın en doğru kararı vereceğine inandığını ifade etti.
Şu anki Karacabey Belediyesi’nde yönetim eksikliğinin yaşandığına dikkat çeken Kartal, genç, dinamik, dürüst ve hizmet aşkıyla yanan deneyimli Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla ilçeye hakettiği hizmeti vereceklerinden kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini söyledi.
Siyaseti çirkinleştiriyorlar!
Seçim dönemi boyunca diğer Belediye Başkan adaylarının gündemden düşmeyen karşılıklı atışmalarının siyaseti çirkinleştirdiğini öne süren CHP Adayı Enver Kartal, “Böyle bir siyasi düşünce anlayışı olmaz. Bu tür insanlar yüzünden, halkın siyasete bakışı olumsuz yönde değişti. Ne yapmaya çalışıyorlar? Birbirlerini karalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Siyaseti çirkinleştiriyorlar. Ancak halk, sıkıntıların farkında. Yalana, yanlışa, kendilerini yıllardır kandıranlara kanmıyor. İki de bir parti değiştirenlere, ısmarlama adaylara inanmıyor. ‘5 bin kişiye iş vereceğim. Herkese ev alacağım’ masallarına kimse itibar etmiyor. AKP zulmünden kurtulmak isteyen vatandaşların bize ilgi göstermeleri bize güvendiklerini beyan etmeleri sandık sonucunu belli etmeye başlamıştır. CHP, Karacabey tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Seçimlerde büyük patlama yapacağımız açıkça görülüyor. Kadromuz ve insan odaklı belediyecilik anlayışımızla görülmemiş hizmetler sunacağız. İktidarın değil, halkın gücüne ihtiyacımız var. Karacabey Belediyesi’nin 5 yılda sahip olduğu gelir tüm mahallelerimizi cennet gibi yapmaya yeterlidir. Önemli olan paranın profesyonel ve dürüst ellerde yönlendirilmesidir. Şu anki Belediye’de yönetimsel güç eksikliği görülmektedir.
Biz insan odaklı belediyecilik anlayışla, her mahalleye ve her insanımıza eşit hizmet vereceğiz. Önce insana yönelik yatırım yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sosyal demokrat belediyeciliği herkese göstereceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.