Karacabey TRT ekranlarında

Karacabey TRT ekranlarında
Karacabey’e gelen TRT ekranlarının sevilen programı “Gezelim Görelim” ekibi dün Hotanlı Köyü’nde çekim yaparak, yöresel tatları Türkiye’ye gösterdi.
İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla Karacabey Belediyesi öncülüğünde önceki gün başlayan çekimler yoğun tempoda geçti. Nuray Yılmaz’ın sunumuyla yapılan programda ilk olarak Yeniköy’deki turistik bölgeler ziyaret edildi. Daha sonra Ovakorusu Ayı Barınağı’nda süren çekimler, Hara, Gölyazı ve Uluabat Gölü’nde devam etti.
Hotanlı Köyü’ndeki çekimler, Belediye Başkanı Ergün Koç’un evinde gerçekleşti. Başkan’ın eşi Behiye Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren ile Köy Muhtarı Sami Özseçen’in öncülük ettiği program renkli geçti.
Köy kadınlarının da yoğun katılım gösterdiği programda, Hotanlı Köyü’nün tarihi ile yöresel tatları anlatıldı.
Karacabey’in Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Program Sunucusu Nuray Yılmaz, ilgilerinden dolayı Belediye yetkililerine, Karacabey ve Hotanlı Köyü halkına teşekkür etti.
Salı akşamları TRT’de yayınlanan “Gezelim Görelim” programının Karacabey tanıtımı, 2 Haziran 2009 tarihinde saat 21.00’te ekranlarda olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.