Karacabey, spordaki başarılarıyla da dikkat çekiyor

• Karacabey, spordaki başarılarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Karacabey Belediyespor, 10 farklı müsabakada 250 sporcuyla yer aldı. Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Spora ve sporcuya yönelik yaptığımız çalışmalar meyvesini veriyor. Sporcularımız her alanda bizleri başarıyla temsil etmeye devam ediyor” dedi.

Karacabey Belediyesi’nin ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda spora ve sporcuya verdiği destekler, başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Bu sayede Karacabey, sporda da ön plana çıkarken Karacabey Belediyespor çeşitli spor dallarında sporcularıyla başarılı mücadelesine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Karacabey Belediyespor, 10 farklı müsabakada 250 sporcuyla yer aldı.

Yenilgisiz devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveye oynayan TECO Karacabey Belediyespor, 1. Lig yolunda yenilgisiz bir şekilde mücadelesini sürdürürken, TVF 2.LİG 1.Grup Erkekler Voleybol Liginde de Karacabey Belediyespor, ligdeki ilk iki maçını yenilgisiz geride bıraktı.

‘Spor kenti’ vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’in aynı zamanda bir ‘spor kenti’ olduğuna dikkat çekerek, bu alanda hem mücadele ettiği birçok branş ile hem de sporcu sayısı ile ön plana çıktıklarını ifade etti. Özkan, “Göreve geldiğimizde 100 ile ifade edilen lisanslı sporu sayımızı, bugün binlerce sporcuya çıkardık. Bu alanda yaptığımız ataklar ile bakanlığın dahi dikkatini çekmeyi başardık ve spor alanında büyük yatırımlar için hibe desteği sağladık. Okçuluktan yüzmeye, basketboldan kort tenisine kadar, 22 branşta 23 takımla resmi müsabakalardayız. Bu, bir ilçe için büyük başarı. Ve bununla övünüyor, gurur duyuyoruz” dedi.

Altyapı çalışmaları ile geleceğe yatırım

Başkan Özkan, altyapı çalışmalarında da gelecek vadeden sporcuları kazanmak için çalıştıklarını aktararak, “U16, U15, U13 ve U11 takımlarımız da çeşitli resmi liglerde kendilerini gösteriyor. Mesela U11 Takımımız ile Fenerbahçe Spor Kulübünün düzenlediği Cumhuriyet Turnuvasındayız. Spor konusunda asla durma niyetinde değiliz. Daha çok spor dalında ve daha çok sporcu için çabalayacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.