Karacabey Spor’da yeni hedef tesisleşme

Belediye Başkanı Ergün Koç başkanlığındaki Karacabey Spor’un yeni yönetim kurulu Balaban’ı ziyaret ederek, destek aradı.
Belediye Başkanı Ergün Koç ve Karacabey Spor yöneticileri önceki gün Kaymakam Dursun Balaban’a tesileşme konusunda yaşanan sıkıntıları aktardı.
Dört sezondur Karacabey Spor’un istikrarlı bir çizgi yakaladığını belirten Karacabey Spor ve Belediye Başkanı Ergün Koç, halkın mavi-siyahlı kulübü 3.Lig’de görmek istediğini vurguladı. Koç, “3.Lig heyecanını tüm Karacabeylilerle paylaşmak istiyoruz. Gençleri kahvehane köşelerinden kurtaran ve sosyal yönlerini güçlendiren sportif faaliyetlerin ilçemizde artmasını hepimizin isteği. Çok sevdiğimiz amatör sporda belirli başarılar elde ettik. Şimdi 3. Lig’e yükselerek, ilçemizin adını ve sportif başarılarımızı burada sürdürmek istiyoruz. Aşmamız gereken maddi sorunların yanında, Karacabey Spor’un geleceğini güvence altına almak için tesisleşmeliyiz. Mustafa Fehmi Gerçeker Şehir Stadı çevresindeki alanı bu amaçla Karacabey Spor’a kazandırmak için desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kaymakam Dursun Balaban, Karacabey Spor’un başarılarını devam ettirmek açısından mavi-siyahlı camiaya destek vermeye hazır olduğunu belirterek, “Açılacak yardım kampanyalarında sizinle birlikte hareket eder, gereken desteği her alanda büyük istekle yerine getirmeye çalışırız” diye konuşarak Karacabey Spor yönetimine destek vereceğini kaydetti.
Balaban, Şehir Stadı yanındaki boş alanın Hazine’nin tasarrufunda bulunduğunu ifade ederek, arsanın tahsisinde yardımcı olabileceklerini vurguladı. Balaban, “Bu alanı spor tesisi olarak kullandırabiliriz. Bürokratik işlemlerin yerine getirilmesinden sonra sizlere müjdeli haberi vereceğime inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.