Karacabey, Kartal’la uçacak!

Karacabey, Kartal’la uçacak!
Karacabey Genç Parti yönetimi, yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ı destekleyeceklerini duyurdu.
Genel Merkez tarafından alınan kararla Türkiye genelinde seçimlere girmeyeceklerine dikkat çeken Genç Parti İlçe yönetimi, CHP’ye destek vermelerinde Enver Kartal’ın büyük etkisi olduğuna değindi.
CHP Adayı Kartal’ın Karacabey için bulunmaz bir fırsat olduğuna işaret eden Genç Parti yönetimi, “Sayın Kartal saygın, genç ve dinamik bir kişiliktir. Kadrosunda da aynı nitelikte insanların olması dikkat çekicidir. Enver Kartal’in projelerini destekliyoruz. Başarılı olacağına canı gönülden inanıyoruz. Karacabey’in çehresini değiştirecek çalışmalara imza atacaklarını biliyoruz. Açıkçası bu birlikteliği DSP, Anavatan ve DP’de de görmek isterdik. 29 Mart seçimlerinin Karacabey’imize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
GÜMÇED’den Kartal’a destek
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Adnan Önürmen, yaptıkları açıklamada, yönetim olarak CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’a destek verdiklerini açıkladı.
Kartal’ın Karacabey’e yararlı projelerle çağ atlatacağına inandıklarını vurgulayan GÜMÇED Başkanı Adnan Önermen, “Kendisinin çevreye olan ilgi ve sevgisini biliyoruz. Karacabey’deki doğal ve kültürel zenginlikleri koruyarak, geliştireceğine eminiz. Kendisine bu zorlu yarışta başarılar diliyor ve kazananın Karacabey olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.