Karacabey HEM kenetlendi

Karacabey Halk Eğitimi Merkezi (HEM), Devlet Su İşleri Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.
Önceki akşam düzenlenen yemeğe Kaymakam Dursun Balaban, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil, HEM’de görevli personel ve emekli olan eski çalışanlar katıldı.
Sazlı sözlü gecede doyasıya eğlenen Halk Eğitimi Merkezi personeli, emekli olan çalışanlarını da unutmadı. Gecede bir konuşma yapan HEM Müdürü İbrahim Çalı, “Bu gece Halk Eğitim Merkezi olarak tüm yılın yorgunluğunu, stresini atmaktayız. Böyle bir gecede bizleri yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza geldikleri için şükranlarımı iletiyorum”dedi.
Gecede emekliye ayrılan Yardımcı Hizmetler Çalışanı Sami Erkaçal ve Giyim Öğret-meni Şengül Savaş yaptıkları başarılı hizmet-lerinden ötürü plaket takdim edildi. HEM’de 20 yılını dolduran Sami Erkaçal’a plaketini İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Galip Erbil verirken, 11 yılda yüzlerce kursiyere eğitim veren Giyim Öğretmeni Şengül Savaş’ta plaketini Kaymakam Dursun Balaban’ın elinden aldı.
Ayrıca önceki gün açılan HEM Merkez Sergi’nin düzenlenmesinde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı usta öğreticiler Belma Güden ve Nigar Güleç’e HEM Müdürü İbrahim Çalı teşekkürlerini ileterek, çiçek verdi.
Gece, Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Musikisi eğitimcisi Kadir Masalcı ve kursiyerler tarafından seslendirilen şarkılarla sürdü. HEM kursiyerlerinin müzik ziyafeti sunduğu gecede, konuklar doyasıya eğlendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.