Kapalı Yüzme Havuzuna Yepyeni Görünüm

*Karacabey Belediyesi; kentin en gözde sosyal alanlarından Atatürk Kültür Parkı içindeki kapalı yüzme havuzunda başlatılan çalışmaları tamamladı.

*Yaklaşık 3 aydan bu yana süren hummalı çalışmalarla birlikte, kapalı yüzme havuzunun modern ve işlevsel bir yapıya kavuşturulduğu kaydedildi.

 

Atıl bir durumdayken, Karacabey Belediyesi’nin yaptığı hummalı çalışmalar sonucunda, kentin nefes alabildiği gözde bir mekân haline dönüştürülen Atatürk Kültür Parkı’nın, içerisinde yer alan diğer tesislere de işlerlik kazandırma ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Park içinde yer alan ve işlevselliğini önemli derecede yitirmiş durumdaki kapalı yüzme havuzunun, yeniden ilçe halkına kazandırılması adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, yaklaşık 3 aydan bu yana devam eden çalışmalar sonucu, yüzme havuzunu son derece modern bir tesis haline dönüştürdü.

Sportif ve sosyal hayata da büyük canlılık katacak

Karacabey Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yenileme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte tesislerin son derece modern ve işlevsel hale getirildiği ve ilçenin sportif ve sosyal yaşamına da büyük katkı sunacağı kaydedildi.

Dönüşüm faaliyetlerimiz sürecek

Öte yandan, Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklama ile kapalı yüzme havuzunun yeni haliyle, bölgeye önemli bir değer katacağını söyledi.

İlçenin dört bir yanında modernleşme ve dönüşüm faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürdüklerini anımsatan Özkan, Karacabey’i her yönüyle daha yaşanabilir bir kent haline getirmek adına, büyük bir özveriyle çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.