Jandarma’dan ilaç operasyonu

Yasadışı yollardan ilaç sattığı öne sürülen bir kişi yakalandı;
Jandarma’dan ilaç operasyonu
Karacabey Uluabat Köyü’nde yasa dışı yollardan faturasız ilaç sattığı ileri sürülen bir kişi Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
            Uluabat Köyü’nde Kahvehane işleten Adnan H’nin (49), yasa dışı yollardan ilaç sattığı ihbarını alan Jandarma, alıcı kılığında ilaçlar hakkında bilgi aldı ve bir haftalık araştırmalar sonunda önceki gün saat 18.00’de operasyon düzenledi.
            Nerden ve nasıl geldiği şimdilik belli olmayan ilaçlara el koyan Jandarma, kahvehanenin bir köşesinde tezgah açarak ilaçları sattığı belirlenen Adnan H.’yi göz altına aldı. Belgesi ve faturası olmayan ilaçları İnegöl’den sipariş üzerine getirdiğini söyleyen Adnan H.’nin daha fazla bilgi vermediği belirtildi. 
Jandarma, yaptığı operasyonda toplam 533 adet ilaç ele geçirildi. Jandarma’nın yaptığı aramalarda; 138 adet mide, 191 adet kabızlık, 94 adet kas, 62 adet hemoroid, 48 adet bronşit ilacı ile 4 adet tanıtım levhası ve 255 adet tanıtım broşürüne de el konuldu. Ele geçirilen ilaçların 10 YTL ile 30 YTL arasında değişen fiyatlarla satıldığı kaydedildi.
            Gözaltına alınan zanlı Adnan H. ise, dün çıkarıldığı mahkeme sonunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.