İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu anlatılacak!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Verem Savaş Derneği, 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu”nu hakkında bilgilendirme toplantısı düzenliyor.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen eğitim sonrası gelen yoğun talepler üzerine daha detaylı bilgi ve uygulamaların anlatılacağını dile getiren KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, bu konunun sigortalı işçi çalıştıran tüm işverenleri ilgilendirdiğini söyledi.
KTSO'da 07 Şubat 2013 tarihinde saat 14.00'te başlayacak eğitimde; Maddelerle 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve Cezai uygulamaları, Neden iş sağlığı ve güvenliği?, İş kazaları ve meslek hastalığında ülkemize özel son istatistikler, İş sağlığı ve güvenliğinin amacı ve yararları, Verem Savaşı Derneği ve çalışmaları, OSGB nedir, faaliyetleri nelerdir? ve İşveren neler yaptırmak zorundadır? gibi konular ele alınacak.
Verem Savaşı Derneği Başkanı Dr. Timur Yıldız ve İş Güvenliği Uzmanı Çağdaş Büyük'ün konuşmacı olarak katılacağı eğitime Karacabey'deki tüm işverenlerin davetli olduğu duyuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.