İl Spor Müdürü’nden hizmet sözü!

25 yıldır bakım yapılmayan M.Fehmi Gerçeker Stadı ve Atatürk Kapalı Spor Salonu hurdalığa dönüştü:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü tesislerinde incelemelerde bulunan İl Gençlik ve Spor Müdürü Tamer Taşpınar, 25 yıldır bakım yapılmadığı için hurdalığa dönüşen Atatürk Kapalı Spor Salonu ve M.Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki sorunların ortadan kaldırılması konusunda söz verdi.
Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Park ve Bahçeler Birim Amiri Pelin Hacer ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar’ın hazır bulunduğu ziyarette, Karacabey’deki spor tesislerinin Belediye’ye devredilmesi konusu gündeme geldi.
Stad, Kapalı Salon ve çevresindeki arazilerin Belediye’ye devredilmesi konusunda İl Müdüründen istekte bulunan Belediye Başkanı Ergün Koç, “Buraları bize devredin, her hafta denetleyin” diye konuştu.
Belediye olarak sportif alanlar ile park ve bahçelere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Koç, bu tür çalışmaları tüm hızıyla sürdüreceklerini söyledi.
Kaymakam Dursun Balaban, Karacabey’de tüm sıkıntılara karşın sportif etkinliklere önem verdiklerini belirterek, “Kapalı Spor Salonu ve İlçe Stadımızın önemli eksikleri var. Bunların büyük çoğunluğu ise aciliyet gerektiriyor. Bu konuda sizleri rahatsız edeceğiz. Ancak, sıkıntılarımıza karşın, sportif etkinliklerimizi her alanda sürdürüyoruz” diye konuştu.
Karacabey’de her çeşit spor etkinliklerinin yapılması için kulüpleşmenin gerekli olduğunu ileri süren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, yıllık 50-60 bin lirayla büyük başarılara imza atılabileceğini kaydetti.
İstanbul’dan 1 ay önce Bursa İl Spor Müdürlüğü’ne atanan Tamer Taşpınar, sporun kalkınması için resmi kurumların birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret etti. Yerinde yönetimin önemine değinen Taşpınar, Karacabey’in tüm sıkıntılarına karşın diğer ilçelerden daha iyi olduğunu gözlemlediğini söyledi.
Karacabey’in ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesi için çalışmalarını hızlandıracakları sözünü veren İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar, İl Özel İdaresi’ne taleplerini aktaracaklarını ifade etti.
Kapalı Spor Salonu, İlçe Stadı, yeni yapılan yetersiz durumdaki çim sahayı, Atatürk Kültür Parkı’nı, Belediye’yi ve son olarak da Kaymakamlığı ziyaret eden İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar, Karacabey’e hayran kaldığını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.