İddialar gerçek değil!

Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Taner Kahraman, ihalesi yapılan “Kültürpark Yüzme Havuzu Yapım İşi” hakkındaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
            AK Parti’li Meclis Üyesi olarak bu tür konuların içinde olmaktan üzüntü duyduğunu vurgulayan Kahraman, ihaleye katılan firmalarla herhangi bir ortaklığının bulunmadığını kaydetti.
            Basında yer alan, ‘Belediyede İhale Dayalı’ başlıklı haberde adı geçen Ömer Yıldırım’la yalnızca arkadaş olduklarını anlatan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Taner Kahraman, “Öncelikle ihaleye katılan firmalarla herhangi bir ortaklığım söz konusu değildir. Yalnızca ihale konularında değil, tüm yapılacak işlerde hiçbir firmayla ilgili değilim. Ömer Yıldırım’la ise, arkadaşım olmasının dışında herhangi bir iş ortaklığımız yoktur. İhale ile ilgili konu şu şekildedir.
İhaleye katılan firmalardan en uygun teklifi veren firma, komisyonca ‘İş Bitirme Belgesi’ sahte denilerek elendi. İhale, en iyi teklifi sunan 3. firmaya verildi. Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi olmam nedeniyle, 1. olan firma yetkilileri bana gelerek, sahte belgenin gerekli yerlerden onayını almadan ihaleden elendiklerini bildirdi ve gerekirse savcılığa başvuracaklarını belirttiler. Bende konuyu araştıracağımı, kamuyu zarara uğratacak bir duruma Belediye Başkanı Ergün Koç’un izin vermeyeceğini söyledim.
            Bu konu Belediye Başkanına ihalede taraf olduğum şeklinde aktarıldı ve aramızda yanlış anlaşılma nedeniyle tatsız bir diyalog yaşandı. Yumruk ve dayak attığım söylentileri gerçek değildir. Böyle bir şey yapmam hem karakterime hem de AK Parti’li meclis üyesi olmam nedeniyle olanaksızdır. Hakkımdaki iddialar gerçek ise, Hukuk Devleti’nde savcılık yolu her vatandaşa açıktır. Yasalar önünde boynumuz kıldan incedir. Doğruluğu varsa cezamızı çekeriz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.