Hizmetler devam edecek

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklıoğlu’nu ağırladı.
            Yerel seçimlerde yeniden başkan seçilen Koç’u kutlamak amacıyla gelen Kızılcıklıoğlu, 2. kez başkan seçilmenin ilkinden daha zor olduğunu dile getirdi.
            Karacabey Atatürk Kültür Parkı, Pazaryeri, doğalgaz ve Yeniköy-Boğaz düzenlemelerini yerinde incelediğini belirten Kızılcıklıoğlu, çalışmaların Karacabey için büyük başarı olduğunu vurguladı.
            Bu hizmetlerle yetinilmeyeceğini dile getiren Koç, çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
            Tahıl dükkânlarındaki 42 esnafın kul hakkı yediğini iddia eden Koç, bu dükkânların yıkılarak otopark yapılması, Cumhuriyet Alanı’ndaki trafiği engellemek için tek çözüm olacağını belirtti.
            Yeniköy’ün turizm bölgesi ilan edilmesi gerektiğini vurgulan Koç, Karacabey’e tarımsal sanayi bölgesi kurulması gerektiğini kaydetti.
Koç, “Tarımla kalkınan toplum yok, tarımı ihmal ederek kalkınan toplum yok, tarımla sorunlarını çözmeyerek sosyalleşen toplum da yok” diyerek, tarımsal sanayi bölgesinin kurulması gerektiğine dikkat çekti.
            Yeniköy’ün yaz kış turizm cenneti olması için çalıştıklarını da dile getiren Koç, “Gelin bu güzel ülkenin fakir bekçileri olmayalım” dedi. Oy kaybı ve kuşkusuyla hareket etmediğini değinen Koç, buna gerekçe olarak Yeniköy’e yapılan yatırımları gösterdi.
            Kararlı ve heyecanlı çalışmalarından dolayı Kızılcıklıoğlu, Koç’un yanında
olacaklarını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.