Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz!

Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz!
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, seçim çalışmaları doğrultusunda önceki akşam Saadet Mahallesi’ni ziyaret etti.
İlçedeki bazı mahallelere eşit hizmetin gitmediğine değinen Yalazı, “Göreve geldiğimiz takdirde mahalleler arasında ayırım yapmayacağız. Karacabey’deki tüm vatandaşlarımı vatandaşlarımıza ve her mahalleye eşit hizmet sunacağız. İnsanlarımız evlerine gidip, gelirken attıkları her adımda bu gelişmeyi fark edecekler. İkinci sınıf muameleye son vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın”dedi.
Saadet Mahallesi’ndeki vatandaşlar sıkıntılarını Şaban Yalazı sıkıntılarını anlatırken, ikinci sınıf insan muamelesi gördüklerini söyledi. Mahallelilerin“Bize ikinci sınıf vatandaş gibi davranmalarına izin vermeyeceğiz. Yollarımız, kaldırımlarımız gördüğünüz şekilde sürekli noksan hizmetin işaretidir. Düğün Salonu dediler, iki yıl geçti, unutup gittiler. Şu anda yağmur yağıyor ve mahallenin ortası dereden farksız. Ayakkabılarınız su doluyor. Buraya dolmuş, minibüs uğramıyor, bir durak bile yok.” sözleriyle başladıkları şikayetlerini anlattı.
Mahallelileri dikkatle dinleyen Yalazı, “Tepkilerinizi anlıyorum. Tüm bunlar, insanları boş vaatlerle kandırmanın sonucudur. O lafları adamın yüreğine taş gibi oturturlar. Sizlere ve mahallenize ihmal edilmişliğin faturasını çıkaramazlar. Aldatmaktan öte gitmeyen politikalarla ve göz boyayan hizmetlerle insanlarımız mutlu olmaya değil, ağızlarına bir parmak bal sürülerek, adeta susturulmaya çalışılıyor. Ancak, bu da fayda etmiyor ve gördüğünüz gibi vatandaşlarımız içindeki dertleri bir çırpıda meydana döküyor. Sonu balon çıkan vaatleri sizler patlatacak, yalancıların mumunu da sizler söndüreceksiniz. Biz, her mahalleye ve her insanımıza sevgi ve saygıyla yaklaşacak, insanca ve kaliteli hizmetler ışığında huzurlu yaşayabilecekleri bir Karacabey ortaya çıkaracağız. Evinize ve işinize gidip, gelirken bu gelişmeyi fark edeceksiniz”
Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Şaban Yalazı’ya, iş ve meslek sahibi olmak istediklerini belirten bazı gençlerin, “Seçim zamanı geldi diye mahalleye kömür ve erzak paketleri bırakanlara gülmemek elde değil. Bu paketler ve kömürler elbette alınmalıdır. Ancak, böyle davrananların bizi nasıl gördüklerini de çok iyi anlıyoruz. Gençlerin ve çocukların geleceğini kurtaracak iş ve aş formülleri bekliyoruz. Bizi kandıramazlar. Sandıkta bunu görecekler.” sözleri de alkış toplayan ifadeler arasında yer aldı.Gençlerin son seçim yardımlarını gerçekçi biçimde değerlendirmelerine sevindiğini belirten Yalazı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu davranışların hepsi seçim yatırımı olmaktan öte, insanlarımızı sadakayla geçinmeye alıştırmanın ucuz politikasıdır. Yukarıdan helikopterle gıda paketleri atılan milletlere inşallah benzemeyiz. Saadet Mahallesi halkı, bizim dönemimizde insanlar ve mahalleler arasında ayırım yapılmadığını görecektir. Çocukluk yıllarımdan bu yana Karacabey’e ve mahallenize kendimi borçlu hissediyor, bu vefa borcunu da güzel hizmetler ve kalıcı yatırımlarla saygıdeğer vatandaşlarıma ödemek istiyorum. Mahallenizde düğün salonu, sağlık ocağı, dolmuş hattı ve gençlerinize meslek edindirme kursları bunlardan sadece birkaçı olacaktır. Sizler de herkes gibi Karacabey’de eşit hizmetlerden faydalanmayı ve bu güzel ilçede insana yakışır bir şekilde yaşamayı fazlasıyla hak ediyorsunuz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.