CHP gençleşiyor

CHP gençleşiyor
*Anavatan Partisi’nden 1 ay önce ayrılan gençler önceki akşam düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.
*Büyük coşku yaşanan rozet takma töreninde kısa bir konuşma yapan CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, “Bizlere güç kattınız. Birlikte daha büyük hizmetlere imza atacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Karacabey’i sizlerle daha sağlıklı kalkındıracağız” dedi.
*Heyecanları gözlerinden okunan çiçeği burnundaki yeni CHP’li gençler, Enver Kartal’ın Belediye Başkanı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi.
*Arkadaşlarına destek amacıyla törene katıldığını belirten Anavatan Partisi eski Gençlik Kolları Başkanı Murat Sel ise, 30 Mart’a kadar hiçbir siyasi partinin çatısı altında olmayacağını yineleyerek, “CHP’nin ve Enver Kartal’ın gençlere olan bakışını çok beğeniyorum. Sonuna kadar arkadaşlarıma destek olacağım. Seçimlerde sonuç ne olursa olsun, Karacabey’in kazanmasını istiyorum” diye konuştu.
Karacabey’de geçtiğimiz günlerde Anavatan Partisi’nden istifa ettiğini duyuran Gençlik Kolları üyeleri, Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ı destekleme ve siyasi yaşamlarını bundan böyle CHP çatısı altında sürdürme kararı aldı.
Bu şok gelişme Karacabey siyasetine bomba gibi düştü. CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ın gençler konusundaki düşüncelerinden etkilendiklerini belirten eski Anavatan’lı gençler, önceki akşam düzenlenen görkemli törenle rozetlerini taktılar.
Parti Binası’nda yapılan rozet takma töreninde konuşan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, CHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, “Gençlerin katılımıyla daha da güçlendik. Her zaman gençlerin yanınızdayız. Sizlerle birlikte olmaktan gurur duyarız. Yuvamıza hoş geldiniz” dedi.
Siyasi yaşamının en mutlu günlerinden birini yaşadığını vurgulayan CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, gençlerin katılımının önemine değindi. Karacabey’deki seçmen nüfusun 18 ile 25 yaş arasında olduğuna dikkat çeken Kartal, “Gençlerin siyasetin her kademesinde yer alması çok önemlidir. Türkiye’de gençlere en çok değer veren partinin CHP olduğu bilinen bir gerçektir. Atatürkçü düşünce yapısı ve sosyal hizmet anlayışını benimsemiş CHP’ye özellikle gençlerden gelen ilgiden çok mutluyuz. Anavatan Partisi’ne uzun yıllar başarıyla hizmet vermiş olan genç arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Gençleri en iyi tanıyan, yine gençlerdir. Her zaman birlikte olacağız. Birlikte Karacabey’e büyük hizmetler vereceğiz” diye konuştu.
Törene arkadaşlarına destek amacıyla katıldığını ifade eden Anavatan Partisi eski Gençlik Kolları Başkanı Murat Sel, ise yaptığı duygu yüklü konuşmasıyla partililerden büyük alkış aldı.
Anavatan Partisi’nden istifa ederken kamuoyuyla paylaştığı, 30 Mart’ta kadar hiçbir parti çatısı altında bulunmayacağı yönündeki kararının arkasında duracağını yineleyen Murat Sel, “Ben arkadaşlarıma destek amacıyla buraya geldim. 30 Mart’a kadar hiçbir siyasi parti çatısı altında olmayacağım. Menfaat düşkünü biri değilim. Şu ana kadar sadece Karacabey’deki geçlere hizmet etmeyi düşündüm. Başka bir amacım olmadı. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına, hiçbir partide bulunmak istemiyorum. Çünkü, şahsıma yönelik çok fazla iftiralar atıldı. Hak etmediğim sözler söylendi. Tüm içtenliğimle söylüyorum ki, her zaman gençlere hizmet adına bir şeyler yapmak istedim. Ben ve arkadaşlarım her zaman ve her yerde yüreğimizi ortaya koyduk. Enver Kartal’ın ve CHP’nin siyasi düşüncesini beğeniyorum. Önceden beri hümanist bir düşünce yapısına sahibim. Böyle biri olduğumu herkes çok iyi bilir. Seçimlerde sonuç ne olursa olsun, Karacabey’in kazanmasını istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
CHP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıkaya, gençlerin katılımlarından dolayı onur duyduklarını belirterek, “Enver Kartal ile birlikte CHP’ye güç kattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizler, CHP’deki devrimi hızlandıracaksınız. Birlikte Karacabey’e güzel günler yaşatacağız” dedi.
Programda son olarak konuşan çiçeği burnunda yeni CHP’li gençler; Barış Özden, Güngör İçöz, İzzet Berberoğlu, Alper Saydam, Tuncay Tura ile Birol Kırmızı, gösterilen ilgiden onur duyduklarını belirterek, “Bizleri heyecanlandırdınız. İlginize teşekkür ederiz. CHP çatısı altında, birlikte Karacabey gençliğine çok güzel hizmetler sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek duygularını ifade ettiler.
Konuşmaların ardından rozet takma töreninde yaşanan coşku ise görülmeye değerdi. Mutlulukları gözlerinden okunan gençler, Enver Kartal’ın Belediye Başkanı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.