Haydi Karaca

Haydi Karaca
Karacabeyspor, 3. lig hedefi doğrultusunda önceki gün Bursa’da Amator Spor Kulüpler Federasyonu’nda yapılan kura çekiminde İstanbul grubuna düştü.
Süper Amatör Lig A Grubu’nu lider tamamlayan Karacabeyspor’un kura çekimine katılan Başkan Ergün Koç, Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, Genel Kaptan Murat Erol, Federasyon Temsilcisi Mustafa Kuzu, Teknik Direktör Savaş Demiral ile Süper Amatör Ligin Gol Kralı Cumali, özlenen başarının geleceğini söylediler.
Karacabeyspor’un 6 Mayıs’ta başlayacak karşılaşmalarındaki rakibi 5 Mayıs tarihinde İstanbul’da çekilecek kura ile belli olacak.
Mavi Siyahlılar dışında Bursa’yı terfi maçlarında temsil etmeye hak kazanan Boschspor, Burgazspor, Kafkasspor ile Gürsu Belediyesi’nin mücadelele edecekleri yerler de belli oldu.
Buna göre; ve ’de, aynı tarihte 3. lige çıkmanın Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak gibi kolay olmadığına dikkat çeken Teknik Patron Savaş Demiral, takımına güvendiğini ve ellerinden gelen en iyi mücadeleyi göstereceklerini söyledi.
Genel Kaptan Murat Erol, Karacabeyspor’un en iddialı takımların başında yer aldığını belirterek, taraftarlarından sonuna kadar destek istedi. Başarının taraftarla daha güzel olacağını savunan Erol, terfi maçları sonunda beklenen hedefe ulaşacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.