Halkbank ‘Ortak Nokta’da

Karacabey Halkbank Şube Müdürü Özgür Özatalay, 17 bankanın üyesi olduğu ‘Ortak Nokta’ya Halkbank’ında katıldığını duyurdu.
Özatalay, Halkbank’ın ‘Ortak Nokta’ ile yapılan işbirliği sonucunda, hem müşterilerine ‘Ortak Nokta’ya üye 17 bankanın 5 binden fazla ATM’sinden bankacılık iş-lemlerini gerçekleştirme fırsatı sunduğu, hem de Türkiye’nin dört bir yanında bulunan bin Halkbank ATM’sini diğer üye bankaların müş-terilerinin hizmetine açtığı belirti. Özatalay, “1968 yılından buyana Karacabey’de hizmet veren bankamız, genel müdürlüğün yapmış olduğu ‘Ortak Nokta’ anlaşması ile müşterilerimiz üye bankaların ATM’lerinde para çekme ve bakiye görüntüleme işlemi yapabilecek. Karacabey’de şubesi olmayan bankaların müşterileri de Halkbank ATM’sinden bakiye görüntüleme ve para çekme işlemi yapabilecekler” dedi.
Karacabey’de şubesi olmayan ‘Ortak Nokta’ üyesi diğer bankalar ise şunlar, Abank, Albaraka Türk, Anadolubank, Bank Asya, Citibank, Eurobank Tefken, Finansbank, HSBC, INGBank, Kuveyt Türk, Millenniumbank, T-Bank, Tekstilbank ve Türkiye Finans.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.