Gençlerbirliği’ne nazar değdi: 45-66

Karacabey Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, önceki akşam oynadığı play off ikinci maçında Bursa'nın güçlü takımı Oyak Renault'a 66-45 yenildi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada tutuk bir görüntü çizen temsilcimiz Gençlerbirliği, devreyi de 37-24 yenik kapattı.
Hücum organizasyonlarında şansız bir akşam yaşayan temsilcimiz, tecrübeli Oyak Renault karşısında iyi mücadele etse de sahadan 66-45 mağlup ayrıldı.
Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve Karacabey'in gururu olan Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, bu akşam Bursa'da Bursa Basketspor'un konuğu olacak. Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmada, temsilcimiz Gençlerbirliği mutlak galibiyet için ter dökecek.
Play Off ilk maçında sahasında Orhangazi Gençlikspor'u 69-40 yenen, ikinci maçında evinde Oyak Renault takımına kaybeden Gençlerbirliği, bu hafta 3 zorlu deplasmanda puan arayacak.
İlk olarak bu akşam Bursa Basket'le karşılaşacak olan temsilcimiz, Çarşamba akşamı Nilüfer Belediyespor'la ve Cuma akşamı da İnegöl Belediyespor'la kozlarını paylaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.