Genç yeteneklere önem vereceğiz!

Genç yeteneklere önem vereceğiz!
Karacabey Demokrat Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, önceki gün Galatasaraylı Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek, spordaki altyapı ve tesisleşmenin önemini vurguladı.
Belediye İş Hanı’ndaki dernek lokalinde Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Kahraman ve yöneticiler Burhan Güner, Bülent Ahlılar, İbrahim Uzer ve Tuncay Oruç tarafından karşılanan Şaban Yalazı, Karacabey’deki taraftar derneklerinin birer lokale kavuşmasının sevindirici olduğunu belirtti. Yalazı, sporda tatlı rekabetin temelinde kardeşlik, centilmenlik ve birleştiricilik unsurlarının her zaman korunmasıyla ülkenin birlik ve bütünlüğüne büyük katkı sağlanacağına dikkat çekti.
Karacabeyspor’un kuruluşuna omuz veren Doğuşspor’da gençlik yıllarında uzun süre takım kaptanlığı yapan Şaban Yalazı, ilçedeki spor kulüplerinin her birine el uzatacaklarını söyledi. Yalazı, amatör spora ve altyapıdan genç yeteneklerin kazanılmasına destek vereceklerini, 3.Lig’i hedefleyen Karacabeyspor’un işi bilen ve işin içerisinde olanlarla yönetileceğini açıkladı. Semt sahalarının artırılacağını sözlerine ekleyen Yalazı, kapalı halı saha ile birlikte içerisinde yüzme havuzu, patinaj salonu ve atış poligonu gibi tesislerin yer aldığı bir spor kompleksinin Karacabey’e yakışacağını bildirdi.
DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, gençlerin iş ve aş kapılarını çoğaltmanın yolunun yeni fabrikalara Karacabey’in kapılarının açılmasıyla gerçekleşeceğini belirtti. DP Belediye Başkan Adayı Yalazı, fabrika kurulacak alanlarda önceden elektriği, suyu, kanalizasyonu ve yolu bulunan altyapının hazırlanarak, sanayiciler için ilçenin bir cazibe merkezi haline getirileceğini ifade ederek, “Önce ilçenin her mahallesindeki gençlerimizin iş ve aş mücadelesinin öncülüğünü yapacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.