Fiziksel Engelliler’den örnek davranış

Fiziksel Engelliler’den örnek davranış
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Cumhuriyet Alanı’nda simit satarak geçimini sürdüren engelli Mustafa Demirel’e tekerlekli sandalye hediye etti.
Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolcular tarafından verilen 2 tekerlekli sandalyeden birini Mustafa Demirel’e takdim eden Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener ile yönetim kurulu üyeleri, örnek bir davranışa imza attı.
Şubat ayı içerisinde ilkini ihtiyaç sahibi Nuran Pala’ya diğerini de önceki akşam düzenlenen törenle Mustafa Demirel’e veren Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, her zaman engellilerin yanında oldukları mesajını verdi.
Desteklerinden dolayı Fiziksel Engelliler Derneği’ne teşekkürlerini ileten Mustafa De-mirel, “3 yıldır emaneten kullandığım tekerli san-dalyeyi geri vermek zorunda kaldım.
Sıkıntımı Başkan Serhat Çetin Şener’e ilettim. Sağ olsunlar, 1 gün içinde sorunumu çözdüler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
İlçede yaşayan tüm engellilere destek olmayı amaçladıklarını belirten Dernek Başkanı Serhat Çetin Şener, “Karacabeyspor Teknik Direktörü Savaş Demiral ve futbolcuların, engelli kardeşlerimize gösterdikleri duyarlı davranıştan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Engellilerin sıkıntılarına çare olmak ve onların haklarını korumak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.